Dostosuj preferencje zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc Ci sprawnie poruszać się po witrynie i wykonywać określone funkcje. Szczegółowe informacje o wszystkich plikach cookie znajdziesz poniżej w każdej kategorii zgody.

Pliki cookie, które są sklasyfikowane jako „Niezbędne”, są przechowywane w Twojej przeglądarce, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywny

Niezbędne pliki cookie są wymagane do włączenia podstawowych funkcji tej witryny, takich jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub dostosowanie preferencji zgody. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Niezbędne pliki cookie są wymagane do włączenia modułu funkcji tej witryny, takiego jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub zezwolenia na korzystanie. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Niezbędne pliki cookie są wymagane do włączenia modułu funkcji tej witryny, takiego jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub zezwolenia na korzystanie. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Pliki cookie wydajnościowe służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga w zapewnieniu użytkownikom lepszych wrażeń.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Pliki cookie reklamowe służą do wyświetlania odwiedzającym spersonalizowanych reklam na podstawie wcześniej odwiedzonych stron oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowych.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Menu Zamknij

Spotkanie z dietetykiem

25 stycznia br. w siedzibie Forum Inicjatyw Społecznych odbyły się warsztaty edukacyjne dla osób zakwalifikowanych do pomocy żywnościowej w ramach programu FEAD dotyczące racjonalnego przechowywania żywności oraz przeciwdziałaniu jego marnowaniu.

W ramach warsztatów zaproszona dietetyk zapoznała uczestników z prawidłowym postępowaniem z żywnością podczas zakupów , przechowywaniem w domu oraz z sposobami przygotowania potraw w celu ograniczenia straty wartości odżywczych. Dzięki warsztatom uczestnicy mieli okazje nabywać nowe umiejętności, takie jak: racjonalne planowanie zakupów, budżetu domowego, oraz sposoby na właściwe przyrządzanie potraw niemarnowanie zasobów żywności.